Αναθεωρηση Ολικης Αρθροπλαστικης

Αποτελεί ένα ιδαίτερο κεφάλαιο στην ορθοπαιδική χειρουργική και μια από τις πιο δύσκολες και απρόβλεπτες επεμβάσεις. Η εμπειρία του χειρουργού και το σωστά μελετημένο προεγχειρητικό πλάνο αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για την επιτυχία αυτής της κατηγορίας επεμβάσεων, καθώς η αναθεώρηση γίνεται όταν σε μια προηγούμενα διενεργηθείσα αρθροπλαστική έχουν δημιουργηθεί προβλήματα:

  • Χαλάρωσης του υλικού (άσηπτη χαλάρωση).
    Η χαλάρωση αυτή οφείλεται κατά κανόνα είτε σε φθορά των υλικών, είτε σε κακή τοποθέτηση της αρθροπλαστικής.
  • Σηπτικής χαλάρωσης της αρθροπλαστικής.
    Οφείλεται σε μόλυνση της αρθροπλαστικής από κάποιο μικρόβιο. Ο ενοφθαλμισμός του μικροβίου μπορεί να γίνει κατά την διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης (ποσοστό 2% διεθνώς) είτε (σπανίως) μπορεί να μεταφερθεί με την κυκλοφορία του αίματος από άλλο σημείο του οργανισμού (π.χ χαλασμένο δόντι).

Η μεγάλη μας εμπειρία σε δύσκολες αναθεωρήσεις ισχίου και γόνατος από την πολυετή εργασία σε εξειδικευμένα κέντρα ολικών αρθροπλαστικών της Μεγάλης Βρετανίας και η εφαρμογή των πλέον σύγχρονων μεθόδων αποθεραπείας, εγγυώνται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με την άμεση μετεγχειρητική κινητοποίηση, την ολιγοήμερη παραμονή στην κλινική και την ταχύτατη επαναφορά του ασθενούς στις επιθυμητές καθημερινές του δραστηριότητες.

Design & Development by Health Marketing - Υπηρεσίες Iατρικού Marketing